Kovács Roland kapta a szabadkártyát, európa sztárjaival kell megküzdenie! 2019.május 25.-én Európa Bajnokság Challenge a Nagyhalász Speedway Ringen.

2019. május 25-én Nagyhalász Speedway Ring Európa Bajnokság Challenge – 64 versenyzőből kialakult a legjobbak mezőnye. Európa sztárjai a Ringben!
A Hell Energy Drink 2020-ban is főtámogatója a Nagyhalász Speedway Ringnek!
Mutasd mindet!

Kovács Roland kapta a szabadkártyát, európa sztárjaival kell megküzdenie! 2019.május 25.-én Európa Bajnokság Challenge a Nagyhalász Speedway Ringen.

 

Európa legjobb vaspapucsosai fognak versengeni a Nagyhalász Speedway Ringen május 25-én, melynek startlistája a magyar versenyzővel bővült.

 

Kovács Roland salakszórása

Minden bizonnyal minden segítséget meg fog majd kapni,és hasznos tanácsokkal fogják majd őt ellátni. Rendező jogán egy magyar versenyző szabadkártyával vehet részt a megmérettetésen. A szakági tanács Kovács Rolandot nevezte ki, hogy képviselje hazánkat az európai bajnokságon.

Hajrá Roland!

Nem tudhatjuk, hogy hazánkban legközelebb mikor rendeznek hasonló minőségű salakmotor versenyt, így minden magyar drukkernek érdemes lesz kilátogatni, ahonnan a legjobb 5 örülhet és juthat tovább olyan nevek mellé, mint Leon Madsen, Jaroslaw Hampel, Robert Lambert, Mikkel Michelsen és Antonio Lindback.

A startlista magért beszél, melyet 9 ekstraligás neve tűzdel, de van a versenyzők között korábbi Európa-bajnok és korábbi Grand Prix vaspapucsosok is.

 

Ezzel szinte teljessé vált a nagyhalászi startlista, amely kétség kívül az utóbbi évek legerősebb hazai viadala lesz. Lássuk kiket láthatunk az oválon:

 

SEC – Challenge, Nagyhalász (05.25.)  Start: 15:00

– Bartosz Smektala (Lengyelország)
– David Bellego (Franciaország)
– Anders Thomsen (Dánia)
– Andrei Kudriashov (Oroszország)
– Adrian Miedzinski (Lengyelország)
– Vaclav Milik (Csehország)
– Dominik Kubera (Lengyelország)
– Jurica Pavlic (Horvátország)
– Grigorij Laguta (Oroszország)
– Kacper Woryna (Lengyelország)
– Sergei Logachev (Oroszország)
– Michael Jepsen Jensen (Dánia)
– Peter Kildemand (Dánia)
– Andzejs Lebedevs (Lettország)
– Pawel Przedpelski (Lengyelország)
– Kovács Roland  (Magyarország)

 

 

Nagyhalasz Speedway Ring

Vélemény, hozzászólás?