Világbajnok Nagyhalászban! Az ausztrál csapatvilágbajnok, GP futamgyőztes ausztrál Max Fricke is a szabolcsi pályán tréningezik.

Emlékverseny lesz Krskóban, de bajnoki nem
Párját ritkító, világszínvonalú motorozás – Május 14-én 14:30 órától itt került megrendezésre az Év versenye az EB SEC Challenge.
Mutasd mindet!

Világbajnok Nagyhalászban! Az ausztrál csapatvilágbajnok, GP futamgyőztes ausztrál Max Fricke is a szabolcsi pályán tréningezik.

Világbajnok Nagyhalászban! 
Kedden (március 14.) és szerdán (március 15.) 10.00-14.00 óra között…
Bár az első versenyre még május 14-ig várni kell a Nagyhalász Speedway Ringen, a létesítmény már magához tért téli álmából. A napokban a villanyvilágítást tesztelték – drónfelvételeken pazar látványt nyújt a létesítmény – a következő napokban pedig külföldi motorosok edzenek a pályán. 
📣 Nem is akármilyen versenyzők! 📣
Az ausztrál csapatvilágbajnok, GP futamgyőztes ausztrál Max Fricke is a szabolcsi pályán tréningezik. A 26 éves salakmotoros komoly eredménysorral rendelkezik, 2016-ban ötödik ausztrálként megnyerte az U21-es egyéni VB-t. Már abban az évben bemutatkozhatott a GP mezőnyben, ahol 2020-ban és 2022-ben is nyert nagydíjat, tavaly Varsóban lett első. Idén Angliában a Leicester, Lengyelországban a GKM Grudziądz csapatainak a versenyzője lesz.
A lengyel csapat keddtől tesztel Nagyhalászban, Fricke mellett Mateusz Szczepaniak, Kacper Lobdzinski, Norbert Krakowiak – páros EB érmes – és az orosz származású Gleb Chugunov is csütörtökig Nagyhalászban húzza a gázt. Utóbbi egy lengyel lányt vett feleségül, és már lengyel színekben indul. Szintén több alkalommal állt rajthoz GP versenyen, és Sayfutdinov és Artem Laguta csapattársaként 2018-ban és 2019-ben is első helyet szerzett a Speedway of Nation-s versenyen, de van VB bronzérme is.
‼️ A lengyel csapat tagjai kedden (március 14.) és szerdán (március 15.) 10.00-14.00 óra között edzenek a nagyhalászi pályán. ‼️
‼️ A tréninget bárki, ingyenesen megtekintheti! ‼️
‼️ 👀 Igazi sztárok választották tehát felkészülési helyszínül a Nagyhalász Speedway Ringet, ahol május 14-én SEC Challenge versenyt rendeznek. 👀 ‼️

Vélemény, hozzászólás?