Páros EB-elődöntő Nagyhalászban a Speedway Ringen! A tervek szerint több nemzetközi viadalnak is otthont ad majd a megyénkbeli ovál.

NE HAGYJA VESZNI ADÓJA 1 %-ÁT! Segítsd adód 1 %-ával
2018. június 16-án a lengyelországi Rawiczban rendezik a junior világbajnokság elődöntőjét . Hazánkat egy versenyző, Fazekas Dennis fogja képviselni, aki a nagyhalászi Speedway Ring ridere.
Mutasd mindet!

Páros EB-elődöntő Nagyhalászban a Speedway Ringen! A tervek szerint több nemzetközi viadalnak is otthont ad majd a megyénkbeli ovál.

Június 30-án a páros Európa-bajnokság egyik elődöntőjét Nagyhalászban fogják rendezni.

Arról a Kelet-Magyarország is beszámolt, hogy tavaly remek esztendőt zárt a Nagyhalászi Speedway Ring. Az ország legújabb salakmotoros oválja a felnőtt és U21-es Európa-bajnokság egy-egy selejtezőjének, illetve a hazai bajnokságban az egyéni és egy csapatverseny egy-egy fordulójának adott otthont. Mind a négy találkozó rangos volt és színvonalas küzdelmeket hozott.

Készülünk az EB-re, minél több lehetőséget adunk a magyar versenyzőknek. Olyannyira, hogy az elmúlt hetekben szombaton illetve vasárnap is rendeztünk nyílt edzést a Nagyhalászi Speedway Ringen. A startszalagos tréningen jelenleg is versenyzők, illetve amatőr motorosok gyakorolhattak. A legutóbbi edzésünkön is tizenöten motoroztak, ekkor is tesztelhettünk, és minden rendben volt – tudatta érdeklődésünkre Albók József pályatulajdonos.

Páros EB-elődöntőre új design és vizuáltechnika

Ez évben is a komfortosság a tetszetőség a látványtechnikai megoldásokban a hozzánk érkező vendégek magasabb színvonalú kiszolgálása tekintetében további  fejlesztéseket eszközöltünk. Ezúton is köszönetemet szeretném kifejezni együttműködő partnereinknek, kiemelve a Heineken és a Hell Energy Drink mint Főtámogató közreműködését, támogatását. Az Európai Bajnokságon személyesen is találkozhatnak majd ezen cégek promóciós szolgáltatásaikkal, hoszteszeikkel.

Szeretettel várunk mindenkit!

Vélemény, hozzászólás?