Szeptemberben EB döntő a megyében – rangos salakmotorversenyek lesznek 2020-ban a Nagyhalász Speedway Ringen!

A Hell Energy Drink 2020-ban is főtámogatója a Nagyhalász Speedway Ringnek!
Nagyhalász Speedway Ring 2019. 05.25. Európa Bajnokság Challenge
Már készülnek a vaspapucsos szezonra
Mutasd mindet!

Szeptemberben EB döntő a megyében – rangos salakmotorversenyek lesznek 2020-ban a Nagyhalász Speedway Ringen!

Nagyhalász Speedway Ring

A pálya téliesítve, a berendezések fűtött raktárakban.

 

Téli álmát aludta a Nagyhalász Speedway Ring. – A mai nappal szorgos kezek munkájának köszönhetően megkezdődtek a 2020-as szezon előkészületi munkálatai.

 

 

 

 

Nagyhalász Speedway Ring

Nagyhalász Speedway Ring

 

ifj. Albók József munkálatai garancia a precíz végeredményhez!

ifj. Albók József munkálatai garancia a precíz végeredményhez!

 

Mozgalmas év volt a 2019-es, EB Challenge, U21-es EB selejtező, nemzetközi versenyek, magyar bajnoki.

 

 

– Nem unatkoztunk, rangos versenyeket rendeztünk 2019-ben, és ami nagy öröm, hogy a nemzetközi szövetség vezetői mindig elégedetten távoztak.

A visszajelzések alapján ez igaz a nézőkre is, hiszen nagyon komoly motorosok indultak a futamokon, izgalmas versenyeket láthatott a publikum, és itt voltak a jövő sztárjai is az U21-es EB selejtezőn.

Jó hír, hogy 2020-ban ismét vendégül láthatjuk őket, de ezúttal már a döntő házigazdái leszünk szeptemberben.

Két éve rendeztünk már korosztályos EB selejtezőt, 2019-ben pedig négy verseny házigazdái lehettünk, október 12-én tartottuk az ötödiket. Kiemelkedő volt az EB Challenge, ahol világsztárok is húzták a gázt.

Nem titok, a FIM vezetése is nagy figyelemmel követte a rendezést. Nos a nemzetközi szövetség vezetése nagyon elégedett volt. Nagyra értékelték, hogy mi minden előírást, minden szabályt betartottunk. Most újra megkérjük a licencet, és ami ehhez szükséges, azt teljesítjük.

De nem csak az EB Challenge volt nagy siker 2019-ben, hanem az U21-es EB-selejtező is. Komoly mezőny érkezett, és nem mellékesen sok néző is. A felnőttek viadalán teljesen megteltek a lelátók, Lengyelországból is sok szurkoló jött, és egy lengyel internetes közvetítésnek hála sokan a világ távolabbi pontjain is élőben szurkolhattak. Nyíregyházáról is többszáz néző látogatott ki a ringre, bizonyítva, a szurkolók továbbra is szeretik a sportágat.

Igyekszünk folyamatosan fejleszteni a létesítményt.

Bővítettük és lefedtük a lelátók egy részét, a legmodernebb hangosítással szereltük fel a pályát, olyan világítást tervezünk, hogy késő este is lehessen futamokat rendezni.

A pályát is folyamatosan korszerűsítjük, így egy-egy hosszabb nap végén, a döntőkben is jó állapotú salakon motorozhatnak a versenyzők – mondta Albók József a pálya tulajdonosa.

 

Nagyhalász Speedway Ring

 

Az éven is számos újdonsággal találkozhatnak az ide látogató vendégek. Új dizájnt kap a stadion, a kreatívak gyártás alatt vannak, márciusban öltöztetjük, csinosítjuk és bízunk benne, mindenkinek elnyeri a tetszését.

 

Főtámogató: Hell Energy Drink

 

Vélemény, hozzászólás?