2019 május 25-én Európa Bajnokság Challenge a Nagyhalász Speedway Ringen. Európa legjobb vaspapucsosai fognak versengeni.

2019.04.13. Nagyhalász Speedway Ring: Vaspapucsosok rajtja. Pepe húzta a legjobban a nagyhalászi oválon
2019. május 25-én Nagyhalász Speedway Ring Európa Bajnokság Challenge – 64 versenyzőből kialakult a legjobbak mezőnye. Európa sztárjai a Ringben!
Mutasd mindet!

2019 május 25-én Európa Bajnokság Challenge a Nagyhalász Speedway Ringen. Európa legjobb vaspapucsosai fognak versengeni.

Európa legjobb vaspapucsosai fognak versengeni a Nagyhalász Speedway Ringen május 25-én, melynek startlistája az április 27-ei és május 02-i elődöntőkön alakul ki .

A tét az elődöntőkön a legjobb négyben végezni, mely kvalifikációt jelent a magyarországi challengre, ahonnan a legjobb öt hely fogja biztosítani a döntőkbe való jutást!

Grigorij Laguta is starthoz áll Nagyhalászban.

Az orosz fenegyerek győzelmével zárult Krskoban az Európa Bajnokság 4. elődöntője, ahonnan a legjobb 3 kvalifikálta magát Nagyhalászba!

Ennek megfelelően a Challenge 11 motorosát már ismerjük, melyet május 25-én rendeznek hazánkban. Az ukrán elődöntőt az esőzések miatt a holnapi napra halasztották, ahol kiegészül a már meglévő startlista 15 főre.
Fazekas Dennis ma a 16. helyen végzett, így egyelőre nincs magyar továbbjutás. A dobogó 2. fokának a lengyel Kacper Woryna örülhetett, míg az utolsó továbbjutást érő 3. helyen Sergei Logachev végzett.

 SEC – Challenge, Nagyhalász (05.25.)  Start: 15:00

– Bartosz Smektala (Lengyelország)
– David Bellego (Franciaország)
– Anders Thomsen (Dánia)
– Andrei Kudriashov (Oroszország)
– Adrian Miedzinski (Lengyelország)
– Vaclav Milik (Csehország)
– Dominik Kubera (Lengyelország)
– Jurica Pavlic (Horvátország)
– Grigorij Laguta (Oroszország)
– Kacper Woryna (Lengyelország)
– Sergei Logachev (Oroszország)






——————————–

Vélemény, hozzászólás?