Gratulációk, elismerések a Páros Európa Bajnokság elődöntőjéről (2018.06.30. ):

2018.07.05. Final results European U19 Individual Speedway Cup semi-final 1 – U/19 Európa kupa – Gratulálunk Fazekas Dennisnek!
2018.07.21. Szombat. Egy újabb fantasztikus speedway salakszórás Nagyhalászban a Speedway Ring clubban! FIM EUROPE MACEC CUP
Mutasd mindet!

Gratulációk, elismerések a Páros Európa Bajnokság elődöntőjéről (2018.06.30. ):

A  FIM Europe által delegált a Pavel Kubes zsűrielnök már szombaton a verseny napján elismerően nyilatkozott mind a szervezés, lebonyolítást illetően valamint gratulált a versenypálya kiváló minőségéhez.

Ezt levelében is megerősítette amelyet idézünk:

 

„Thank You:  To the organizer and his team for excellent preparation and dedication of their staff.

The Nagyhalasz club can serve as a great example for anyone.

Including some GP organizers.”

„Köszönet: A szervező és csapata szervezőmunkája kiváló ajánlólevél.

A Nagyhalászi klub nagyszerű példa bárki számára, beleértve a GP szervezőket is.”

 

 

Marek Woyacek, a FIM Nemzetközi Motorosszövetség lengyel tagja, rangos versenyek vezetőbírója korábban többször megjegyezte, hogy a nagyhalászi pálya európai színvonalú biztonságtechnikai védelemmel rendelkezik és kiváló minőségű.

 

 

– Hasonlóan elismerően vélekedik a pályáról a lengyel Andrzej Grodzki, a MACEC (Motorcycle Association of Central European Countries) elnöke.

 

Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár:

 

 

– Ehhez viszont megfelelő színvonalú infrastruktúra, pályák, lehetőségek kellenek, olyanok, mint a nagyhalászi. Elismerésre méltó és követendő hogy magánkezdeményezésre ilyen színvonalú pályát lehet építeni. A kormány részéről támogatnunk kell az ilyen előremutató, sportra nevelő, közönségszórakoztató kezdeményezéseket. – köztük a technikai sportágakat, benne a salakmotort is. Sokszor bebizonyosodott, hogy vannak tehetségeink, a létesítmények fejlesztésével még többen sportolhatnak és nőhetnek ki a magyar sport újabb klasszisai.

 

Köszönjük! Ezek az elismerések, gratulációk jól esnek. Keményen dolgozunk az ilyen szakmai elismerésekért – nyilatkozza Albók József pályatulajdonos a verseny főszervezője.

 

 

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?