2018.07.21. Szombat. Egy újabb fantasztikus speedway salakszórás Nagyhalászban a Speedway Ring clubban! FIM EUROPE MACEC CUP

Gratulációk, elismerések a Páros Európa Bajnokság elődöntőjéről (2018.06.30. ):
2018.07.21. Szombat. Teljes a startlista. Gyere és szurkoljunk együtt a legőrültebb motorosoknak és a magyar versenyzőknek! Hajrá Magyarország! Salakszórás Nagyhalászban a Speedway Ring clubban! FIM EUROPE MACEC CUP
Mutasd mindet!

2018.07.21. Szombat. Egy újabb fantasztikus speedway salakszórás Nagyhalászban a Speedway Ring clubban! FIM EUROPE MACEC CUP

Egy újabb fantasztikus speedway salakszórás Nagyhalászban a Speedway Ring clubban!

Július 21-én szombaton 15:45-től Lengyelország, Csehország, Ukrajna, Szlovákia, Magyarország, Románia, Bulgária ridereinek versengése a FIM EUROPE MACEC kupáért.

Látogass ki már a délelőtt 11:00 órakor kezdődő futam előtti edzésre is! Gyere és szurkoljunk együtt a legőrültebb motorosoknak és a magyar versenyzőknek! Hajrá Magyarország!

Kizárólagos média támogatónk a 99,4 Sunshine FM, kiemelt támogatóink a HEINEKEN,

FŐTÁMOGATÓNK a HELL ENERGY DRINK

 

 

3 lengyel, 2 cseh, 3 ukrán, 2 szlovák, 2 román, 1 bolgár és három magyar résztvevő kapott lehetőséget az első fordulóban, melynek első futamára 15:45-kor kerül sor a Nagyhalász Speedway Ringen.

 

A verseny előtt a rendező klubnak edzéslehetőséget kell biztosítania a versenyzőknek, ez a tréning a verseny napján 11 órakor lesz látható. A versenysorozat második fordulója augusztus 4-én lett volna a lengyelországi Leszno-ban, ez azonban már bizonyosan más helyszínen és időpontban lesz lebonyolítva. Ide két magyar versenyző kapott besorolást. 

 

A harmadik fordulót október 6-án Ukrajnában, Lvov-ban tartják meg, itt is két magyar indulóval számolnak. A negyedik fordulóban, október 13-án a csehországi Pardubicében egy versenyzőnk, míg a romániai Brailában, október 20-án szintén egy versenyzőnk képviselheti hazánkat. A nagyhalászi első forduló versenyzőit a hét résztvevő szövetségnek július 14-ig kell megnevezni.

Vélemény, hozzászólás?