2018.07.21. Szombat. Teljes a startlista. Gyere és szurkoljunk együtt a legőrültebb motorosoknak és a magyar versenyzőknek! Hajrá Magyarország! Salakszórás Nagyhalászban a Speedway Ring clubban! FIM EUROPE MACEC CUP

2018.07.21. Szombat. Egy újabb fantasztikus speedway salakszórás Nagyhalászban a Speedway Ring clubban! FIM EUROPE MACEC CUP
2018.07.21. Szombat. A MACEC Kupa nyitánya remek versenyt hozott a nagyhalászi oválon. Trofimov parádézott…
Mutasd mindet!

2018.07.21. Szombat. Teljes a startlista. Gyere és szurkoljunk együtt a legőrültebb motorosoknak és a magyar versenyzőknek! Hajrá Magyarország! Salakszórás Nagyhalászban a Speedway Ring clubban! FIM EUROPE MACEC CUP

3 lengyel, 2 cseh, 3 ukrán, 2 szlovák, 2 román, 1 bolgár és három magyar résztvevő kapott lehetőséget az első fordulóban, melynek első futamára 15:45-kor kerül sor a Nagyhalász Speedway Ringen.

 

 

Szombaton ismét felbőgnek a motorok, vaspapucsosok fognak száguldozni a nagyhalászi oválon.

 

A páros Európa-bajnoki elődöntő után újabb rangos versenyt láthatnak majd a salakmotorozás kedvelői.

 

Ismét hét nemzet motorosai állnak majd rajthoz, ám most egyéni viadalon. Ugyanis a FIM Europe MACEC Kupa sorozata a nagyhalászi Speedway Ringen kezdődik.

Miként arról már beszámoltunk, a találkozón a három-három lengyel, ukrán és magyar, két-két cseh, szlovák, román és egy bolgár motoros kap lehetőséget.

 

A tartalék is lehet főszereplő

 

A pálya készen áll a megmérettetésre.

– Öt magyar motoros nevezett a versenyre. Bárány Márk, Fazekas Denisz és Kovács Roland főversenyzőként, Benkő Roland és Karcagi László tartalékként. Ám amennyiben valaki a külföldiek közül nem érkezik meg, akkor a tartalék főversenyzőként ugorhat be. A pálya egyébként készen áll az újabb megmérettetésre és egy remek, izgalmas versenyt láthatnak majd a nézők – tudtuk meg Albók József pályatulajdonostól.

 

A sorozat következő állomása Lengyelországban, Rawiczban lesz, augusztus 17-én, ott már csak kettő helyet biztosítanak ridereinknek. Ezen a megmérettetésen az a két versenyző indulhat el, aki szombaton a jobb helyezést ér el.

A szokásoknak megfelelően délelőtt kötelező edzéslehetőséget biztosítani a motorosoknak (11 órától), a tréninget ingyen tekinthetik meg az érdeklődők. A verseny első startja délután 15.45-kor lesz.

 

 

Kizárólagos média támogatónk a 99,4 Sunshine FM, kiemelt támogatóink a HEINEKEN,

FŐTÁMOGATÓNK a HELL ENERGY DRINK

Vélemény, hozzászólás?