Nagyhalász Speedway Ring – Június 30-án a páros Európa-bajnokság elődöntőjének lesz házigazdája a Nagyhalászi ovál. A salakmotorsport elitje randevúzik ezen a jeles napon.

2018. június 16-án a lengyelországi Rawiczban rendezik a junior világbajnokság elődöntőjét . Hazánkat egy versenyző, Fazekas Dennis fogja képviselni, aki a nagyhalászi Speedway Ring ridere.
Salakmotor. U 21 VB selejtező. Hazánkat egy versenyző, Fazekas Dennis képviselte, aki a Nagyhalászi Speedway Ring ridere.
Mutasd mindet!

Nagyhalász Speedway Ring – Június 30-án a páros Európa-bajnokság elődöntőjének lesz házigazdája a Nagyhalászi ovál. A salakmotorsport elitje randevúzik ezen a jeles napon.

 

Hét nemzet speedway riderei húzzák majd a gázt, szórják a salakot mindannyiunk örömére.  A versenyre érkeznek Németországból, Szlovákiából, Ukrajnából, Norvégiából, Lettországból és Finnországból is vaspapucsosok a magyar salakszórók mellé.

 

 

Az Európai Bajnokságon több neves salakos is részt vesz majd. Első ránézésre végigfutva a még nem teljes  rajtlistán nehéz lenne megmondani ki lehet majd a befutó.

 

 

Készülünk az EB-re, minél több lehetőséget adunk a magyar versenyzőknek. Olyannyira, hogy az elmúlt hetekben szombaton illetve vasárnap is rendeztünk nyílt edzést a Nagyhalászi Speedway Ringen. A startszalagos tréningen jelenleg is versenyzők, illetve amatőr motorosok gyakorolhattak. A legutóbbi edzésünkön is tizenöten motoroztak, ekkor is tesztelhettünk, és minden rendben volt – tudatta érdeklődésünkre Albók József pályatulajdonos.

 

Páros EB-elődöntőre új design és vizuáltechnika

Ez évben is a komfortosság a tetszetőség a látványtechnikai megoldásokban a hozzánk érkező vendégek magasabb színvonalú kiszolgálása tekintetében további fejlesztéseket eszközöltünk. Ezúton is köszönetemet szeretném kifejezni együttműködő partnereinknek, kiemelve a Heineken és a Hell Energy Drink mint Főtámogató közreműködését, támogatását. Az Európai Bajnokságon személyesen is találkozhatnak majd ezen cégek promóciós szolgáltatásaikkal, hoszteszeikkel.

 

 

Rajtlista( az eddigi kvalifikációk):

Aleksandr Loktaev – Ukrán

Andriy Karpov – Ukrán

Stanislav Melnyshuk – Ukrán

David Pacalaj – Szlovák

Ján Mihálik – Szlovák

Glenn Moi – Norvég

Lasse Madland Fedriksen – Norvég

Martin Smolinski – Német

Valentin Grobauer – Német

 

A Speedway Ring Kiemelt támogatója:

 

 

A Speedway Ring főtámogatója:

Szeretettel várunk mindenkit!

 

 

Vélemény, hozzászólás?