Salakmotor. U 21 VB selejtező. Hazánkat egy versenyző, Fazekas Dennis képviselte, aki a Nagyhalászi Speedway Ring ridere.

Nagyhalász Speedway Ring – Június 30-án a páros Európa-bajnokság elődöntőjének lesz házigazdája a Nagyhalászi ovál. A salakmotorsport elitje randevúzik ezen a jeles napon.
Nagyhalász – 2018.06.30. Salakmotoros Páros Európa Bajnokság 1. Elődöntője: Fazekas Dennis, Magosi Norbert és Benkő Roland alkotja a magyar keretet.
Mutasd mindet!

Salakmotor. U 21 VB selejtező. Hazánkat egy versenyző, Fazekas Dennis képviselte, aki a Nagyhalászi Speedway Ring ridere.

2018. június 16-án a lengyelországi Rawiczban rendezték meg a junior világbajnokság elődöntőjét . Hazánkat egy versenyző, Fazekas Dennis képviselte, aki a Nagyhalászi Speedway Ring ridere.

 

U 21 VB Selejtező – Fazekas Dennis Nagyhalász Speedway Ring Rider

 

A mai napon június 16-án  elkezdődtek az idei egyéni junior világbajnokság selejtezői, melyet három helyszínen: Svédországban, Csehországban, Lengyelországban rendeztek meg.

Az egyes selejtezőkből a legjobb 4 vaspapucsos kvalifikálja magát az idén három fordulóból álló döntőbe.

A 12 vaspapucsos mellé három versenyzőnek állandó szabadkártyát biztosítanak a szervezők,

míg az egyes fordulókon a rendező nemzet indíthat egy szabadkártyást.

A junior világbajnokság fináléja június 29-én a lettországi Daugavpilsban kezdődik majd

július 22-én a lengyelországi Lesznoban folytatódik, míg szeptember 28-án a 70.

Aranysisak hétvégéjén, a csehországi Pardubicében ér véget.

 

Rawiczban a Junior világbajnoki selejtezőn Fazekas Dennis nagyszerű motorozásával az első futamában pontszerző helyen ért célba. A második futamban is harmadik helyen szórta a salakot ezzel meglepve ellenfeleit. A harmadik körben versenytársai nem kímélték és bukásának eredményeként könnyű sérülést szenvedett.

 

 

Dennis gyors felépülést és további sikereket kívánunk!

A Speedway Ring Kiemelt támogatója:

A Speedway Ring Főtámogatója:

 

Vélemény, hozzászólás?