2017.07.08. Magyarország Nemzetközi Csapat Salakmotor Bajnokság 1. Forduló-Nagyhalász Speedway Ring-

2017.06.10. U21 Európa Bajnokság – Nagyhalász Speedway Ring –
A nagyhalászi négyes győzelme. 2017.07.09. Magyarország Nemzetközi Csapat Salakmotor Bajnokság első forduló
Mutasd mindet!

2017.07.08. Magyarország Nemzetközi Csapat Salakmotor Bajnokság 1. Forduló-Nagyhalász Speedway Ring-

 

Nagyhalászban startol a csapatbajnoki széria

Kevesebb mint egy hét múlva újra versenyt rendeznek hazánkban, hiszen július 8-án szombaton délután négy órától a Nagyhalász Speedway Ringen veszi kezdetét a 2017-es nemzetközi csapatbajnoki széria. A bajnokságban négy egyesület: a vendéglátó Nagyhalász mellett Debrecen, Gyula valamint Vasad vaspapucsosai mérik össze erejüket.

Beindult a nagyüzem az idén a Nagyhalász Speedway Ringen, hiszen az egyéni magyar bajnoki nyitófordulót követően két világversenynek: a felnőtt valamint a junior egyéni Európa-bajnoki elődöntőnek is helyet adott a szabolcsi ovál. Ezek után sem lassít Albók József és csapata, hisz július 8-án 16 órától a nemzetközi csapat magyar bajnokság első fordulóját rendezik.

Az összecsapáson a vendéglátó Nagyhalász mellett Debrecen, Gyula valamint Vasad négy fős alakulatai 20 futamon keresztül harcolnak a győzelemért. A magyar versenyzők mellett külföldi vaspapucsosok is érkeznek Nagyhalászba, ám a csapatok összeállításairől egyelőre nincsenek információink.

A július 8-án szombaton 16 órától megrendezendő csapatbajnoki nyitófordulóra a belépők egységesen 2000 forintba kerülnek, melyek a helyszínen vásárolhatók meg, míg 14 éves kor alatt a belépés ingyenes.

Vélemény, hozzászólás?