GP futamon Fazekas Dennis – Nagyhalász Speedway Ring sporttörténelmet írt!

Csehország, Svédország is felkészült, igazi klasszist küldenek Nagyhalászba! Individual Speedway Euro Championship QR 4
Száguldás reflektorfényben – XXI. századi körülményeknek és sportszakmai előírásoknak is megfelelő fejlesztés…
Mutasd mindet!

GP futamon Fazekas Dennis – Nagyhalász Speedway Ring sporttörténelmet írt!

A magyar bajnok salakmotoros ugyanis az első a nagyhalászi klub történetében, aki GP futamon, azaz a világ legjobbjai között indulhatott /2022.04.30/.

Nagyhalász Speedway Ring sporttörténelmet írt.

A goricani versenyen tartalék volt, és a kilencedik futamban rajthoz állhatott. A motoros mellett a klub vezetése is nagy megtiszteltetésként élte meg mindezt.

– Óriási élmény volt számunkra, igazi világsztárokkal találkozhattunk, rengeteg fotó készült, beszélgethettünk velük. Az pedig már csak hab volt a tortán, hogy a kilencedik futamban Dennis rajthoz is állhatott. Reméljük lesz még hasonló meghívás – mondta Albók József, a nagyhalászi klub vezetője.

Értékes fotó: (balról): Fazekas Dennis, Albók József, Szlovenszki László és Tony Rickardsson

 

A Speedway Ring motorosa sokat nem pihenhet, most az U21-es világbajnokságon indul, ahol szeretne jól szerepelni, majd május 21-én hazai környezetben, az EB selejtezőn állhat rajthoz.
A nevezések alapján több olyan versenyző érkezik Nagyhalászba, akik GP versenyeken is indultak. A lengyel Kubera, a cseh Milík és a svéd Berntzon már biztosan indul, és 16 nemzet motorosai állnak majd rajthoz a tervek szerint. Közben a nagyhalászi pályán folyamatosan dolgoznak a fejlesztéseken, és a tervek szerint a magyar bajnoki futamot már idén villanyfényben rendezhetik.

Vélemény, hozzászólás?