Szabad a pálya! Ismét lehetnek nézők a salakmotoros versenyeken – védettségi igazolvánnyal! Ezt mindenkinek látnia kell!

GP-kvalifikációnak ad otthont a nagyhalászi Speedway Ring
Tisztelt szurkolóink!
Mutasd mindet!

Szabad a pálya! Ismét lehetnek nézők a salakmotoros versenyeken – védettségi igazolvánnyal! Ezt mindenkinek látnia kell!

 

Visszatérhetnek a nézők a lelátókra – hivatalos!
Ezt mindenkinek látnia kell!

Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor pénteken bejelentette: koronavírus ellen immár négymillió embert oltottak be idehaza. Ez egyben azt jelenti, hogy szombattól látogathatóak a salakmotoros sportesemények is a védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek.

A hír egyben azt jelenti, hogy a védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók szombattól jelen lehetnek a sporteseményeken.

Nem kötelező a maszk használata, akik védettségi igazolvánnyal belépnek a stadionba.

 

Ezt mindenkinek látnia kell!

Ugyanakkor csak azoknak lesz kötelező sportrendezvényen bemutatni a védettségi igazolványt, akik a hatályos szabályok szerint olthatóak, ami a jelenlegi állapot szerint a 18 év felettieket jelenti. A sportrendezvény rendezéséért felelős sportszervezet köteles annak a nézőnek a beléptetését megtagadni, valamint a belépését megakadályozni, aki a koronavírus elleni védettségét vagy az életkorát e rendeletben meghatározott módon (védettségi igazolvány /oltási igazolás nem elegendő!/, illetve életkort igazoló okmány felmutatása) nem igazolja.

Szenzáció – Salakmotoros GP kvalifikációs verseny a Nagyhalász Speedway Ringen, a legjobbak érkeznek júniusban!

A Nagyhalász Speedway Ringen június 19-én Salakmotoros Grand Prix kvalifikációs versenyt rendeznek! Ilyen rangos nemzetközi esemény nem csak a pályán, de hazánkban sem sok volt. A FIM által kiadott legfrissebb versenynaptárban pedig olyan társaságban szerepel a nagyhalászi verseny, mint Glasgow, Terenzano, Gorican vagy éppen Zarnovica. A szűk elit, a világ legjobbjai érkeznek nyár elején Szabolcs-Szatmár-Bereg megyébe. 

Egyelőre csak ízlelgeti az ember, hogy igazi sztárokkal találkozhat majd személyesen. Tavaly a szlovén Matej Zagar,a svéd Oliver Berntzon,valamint a lengyel Krzysztof Kasprzak harcolta ki a selejtező után a GP indulási jogot. Nem rossz nevek…

Vélemény, hozzászólás?