👌 Újabb jeles a bizonyítványban 👌 A Nagyhalász Speedway Ring ismét bizonyított, a következő verseny az U 19-es Európa-bajnoki döntő lesz.

Fazekas Dennis többet várt a nagyhalászi salakmotoros Európa-bajnoki elődöntőtől.
❗️ ReflektorfĂ©nyben a Nagyhalász Speedway Ring – az oktĂłberi bajnoki futam már villanyfĂ©nyes lesz. ❗️
Mutasd mindet!

👌 Újabb jeles a bizonyítványban 👌 A Nagyhalász Speedway Ring ismét bizonyított, a következő verseny az U 19-es Európa-bajnoki döntő lesz.

A négy igen rangos versenyből három már kipipálva. A Nagyhalászi Speedway Ring immár világszínvonalú feltételekkel várja a salakmotorosokat. Idén nagy sikere volt az Európa-bajnoki selejtezőnek, majd azt követően a Grand Prix kvalifikációnak. Múlt szombaton a párosok Európa-bajnoki elődöntőjét rendezték hasonló sikerrel. A pálya ismét igazolta, hogy valóban alkalmas a legmagasabb szintű vetélkedésekre is. Pedig a szárazság miatt az időjárás nem volt kegyes.

Minden flottul ment

Albók József a Nagyhalász Speedway Ring tulajdonosa

– Ăšgy gondolom ismĂ©t bizonyĂ­tott a pálya, a szemĂ©lyzet, ezt erĹ‘sĂ­tettĂ©k meg a tisztsĂ©gviselĹ‘k – kezdte a verseny Ă©rtĂ©kelĂ©sĂ©t Ă©rdeklĹ‘dĂ©sĂĽnkre AlbĂłk JĂłzsef pályatulajdonos, a nagyhalászi klub vezetĹ‘je. – Egy ilyen meleghullám után megfelelĹ‘en tudtuk kezelni a pályát, a nĂ©zĹ‘k jĂłl szĂłrakozhattak. Pavel Vana versenyigazgatĂł elismerĹ‘n nyilatkozott arrĂłl is, hogy a pályakarbantartások milyen gyorsak voltak Ă©s a locsolásoknál egy kicsit rá is várt, hogy a versenyzĹ‘knek minĂ©l jobb pálya legyen.

Végül a lettek, a csehek és a lengyelek jutottak a dániai döntőbe. A magyar triót a nagyhalászi klub bajnoka Fazekas Dennis és két debreceni társa, Magosi Norbert és Kovács Roland képviselte. A csapatvezető Baráth Norbert is debreceni volt. Fazekas végül tíz pontot kasszírozott, Magosi hármat Kovácsnak nem sikerült egyet sem.
– A szĂ­nvonalra ismĂ©t nem lehet panaszuk a nĂ©zĹ‘knek – folytatta AlbĂłk JĂłzsef. – SzĂ©p is volt, jĂł is volt csak egy kicsit csalĂłdtam a magyar csapat szereplĂ©sĂ©ben. Dennis hozta magát a tĂ­z pontjával, ám Ăşgy gondolom MagosiĂ©knak kicsit jobban össze kellett volna kapniuk magukat. A lĂ©nyeg az, hogy többet vártam a triĂłnktĂłl.
– Most nyári szünet lesz a pályának és nekünk is. Legközelebb csak szeptember közepén rendezzük az izgalmasnak ígérkező U 19-es Európa-bajnoki döntőt. Addig csak néhány edzés lesz az amatőröknek és a fiataloknak.
– A szombati verseny után már volt egy nagy karbantartás a kihordott salakot visszadolgoztuk. Rendszeresen kell majd locsolni, tehát azért munka lesz a pályán a szünet alatt is. – így Albók József.

Vélemény, hozzászólás?