👌 Újabb jeles a bizonyítványban 👌 A Nagyhalász Speedway Ring ismét bizonyított, a következő verseny az U 19-es Európa-bajnoki döntő lesz.

Fazekas Dennis többet várt a nagyhalászi salakmotoros Európa-bajnoki elődöntőtől.
❗️ Reflektorfényben a Nagyhalász Speedway Ring – az októberi bajnoki futam már villanyfényes lesz. ❗️
Mutasd mindet!

👌 Újabb jeles a bizonyítványban 👌 A Nagyhalász Speedway Ring ismét bizonyított, a következő verseny az U 19-es Európa-bajnoki döntő lesz.

A négy igen rangos versenyből három már kipipálva. A Nagyhalászi Speedway Ring immár világszínvonalú feltételekkel várja a salakmotorosokat. Idén nagy sikere volt az Európa-bajnoki selejtezőnek, majd azt követően a Grand Prix kvalifikációnak. Múlt szombaton a párosok Európa-bajnoki elődöntőjét rendezték hasonló sikerrel. A pálya ismét igazolta, hogy valóban alkalmas a legmagasabb szintű vetélkedésekre is. Pedig a szárazság miatt az időjárás nem volt kegyes.

Minden flottul ment

Albók József a Nagyhalász Speedway Ring tulajdonosa

– Úgy gondolom ismét bizonyított a pálya, a személyzet, ezt erősítették meg a tisztségviselők – kezdte a verseny értékelését érdeklődésünkre Albók József pályatulajdonos, a nagyhalászi klub vezetője. – Egy ilyen meleghullám után megfelelően tudtuk kezelni a pályát, a nézők jól szórakozhattak. Pavel Vana versenyigazgató elismerőn nyilatkozott arról is, hogy a pályakarbantartások milyen gyorsak voltak és a locsolásoknál egy kicsit rá is várt, hogy a versenyzőknek minél jobb pálya legyen.

Végül a lettek, a csehek és a lengyelek jutottak a dániai döntőbe. A magyar triót a nagyhalászi klub bajnoka Fazekas Dennis és két debreceni társa, Magosi Norbert és Kovács Roland képviselte. A csapatvezető Baráth Norbert is debreceni volt. Fazekas végül tíz pontot kasszírozott, Magosi hármat Kovácsnak nem sikerült egyet sem.
– A színvonalra ismét nem lehet panaszuk a nézőknek – folytatta Albók József. – Szép is volt, jó is volt csak egy kicsit csalódtam a magyar csapat szereplésében. Dennis hozta magát a tíz pontjával, ám úgy gondolom Magosiéknak kicsit jobban össze kellett volna kapniuk magukat. A lényeg az, hogy többet vártam a triónktól.
– Most nyári szünet lesz a pályának és nekünk is. Legközelebb csak szeptember közepén rendezzük az izgalmasnak ígérkező U 19-es Európa-bajnoki döntőt. Addig csak néhány edzés lesz az amatőröknek és a fiataloknak.
– A szombati verseny után már volt egy nagy karbantartás a kihordott salakot visszadolgoztuk. Rendszeresen kell majd locsolni, tehát azért munka lesz a pályán a szünet alatt is. – így Albók József.

Vélemény, hozzászólás?