💥💥💥 Óriási csata lesz a dobogós helyezésekért! Újra világversenynek ad otthont a Nagyhalász Speedway Ring.

đź“Ł Salakmotor Páros EB – ElĹ‘döntĹ‘ đź’Ą đź“Ł Jöhet az Ăşjabb csata – több válogatott is bombaerĹ‘s csapattal Ă©rkezik! đź’Ą
👇 Vaspapucsosok varázslatos viadala – Páros EurĂłpa-bajnokság elĹ‘döntĹ‘ 👇
Mutasd mindet!

💥💥💥 Óriási csata lesz a dobogós helyezésekért! Újra világversenynek ad otthont a Nagyhalász Speedway Ring.

Újra világversenynek ad otthont a Nagyhalász Speedway Ring, a májusi egyéni Európa-bajnoki selejtező, illetve a júniusi Grand Prix-kvalifikáció után páros kontinensbajnoki viadalt szerveznek az Albók-tó mellett, július 9-én, szombaton 15.15-től.
🔥🔥🔥A páros Európa-bajnokság elődöntőjében hét nemzet – Csehország, Lengyelország, Finnország, Szlovénia, Ukrajna, Lettország és Magyarország – csapata küzd a dániai döntőbe jutásért. A nyírségi elődöntő mellett a franciaországi Maconban rendeznek selejtezőt, ahol a címvédő franciák, a britek, az olaszok, a hollandok, a norvégok, a svédek és egy úgynevezett „vegyes csapat” mérkőzik a fináléba kerülésért. Mindkét selejtezőből az első három helyezett csatlakozik a rendező jogán kiemelt dánokhoz a döntőben, amit augusztus 27-én Slangerupban rendeznek.
Visszatérve a nagyhalászi elődöntőre: előre borítékolható, hogy óriási csata lesz a dobogós helyezésekért! Minden csapatot három versenyző képviselhet a viadalon, s a leadott nevezések alapján kijelenthető, hogy több ország a legerősebb összeállításban érkezik hazánkba. A csehek egyértelműen legjobbjaikat küldik harcba, a Vacláv Milík, Jan Kvéch, Eduard Krcmár összeállítás azt sugallja, dobogós álmokat szövögetnek. A szlovénok duója papíron az egyik legerősebb egység, Matic Ivacic és Nick Skorja mindenképpen favoritnak számít. A lengyel salakosok minden versenyen esélyesként gördülnek pályára, ezen az Európa-bajnoki viadalon igazi „fekete lónak” számít a Kacper Pludra, Bartlomiej Kowalski páros. Mindkét még junior korú polák óriási tehetségnek számít hazájában, nem véletlenül bizonyíthatnak a lengyel Ekstraligában hétről hétre. A lettek képviselői, Jevgenijs Kostigovs és Olegs Mihailovs jól ismerik a halászi ovált, ráadásul világversenyeken is erősödhettek, bennük szintén ott az esély a továbbjutásra.
🔥🔥🔥

🔥🔥🔥
Az ukránok reprezentánsai, Marko Levishyn, Vitalii Lysak és Stanislav Melnychuk már jó néhányszor meglepetést okoztak Nagyhalászban, a potenciál most is bennük lehet. Nem szabad félvállról venni a finneket, ugyanis a lengyel U24-es csapatbajnokságban Antti Vuolas a Lublin csapatát erősíti, míg Niklas Sayriö korábban döntős volt az U19-es Európa Kupában.
🇭🇺 A magyar színeket Fazekas Dennis, Magosi Norbert és Kovács Roland képviseli, s lássuk be, ezen a versenyen nemcsak a pontokért, hanem mivel Magyarországért küzdenek, így becsületükért is húzzák a gázt. A magyarok csakis úgy lehetnek sikeresek, s lehetnek harcban a dobogós helyért, amennyiben egységes csapatként szerepelnek a megmérettetésen. Egy biztos, a hazai szurkolók minden segítséget megadnak majd a Fazekas, Magosi, Kovács összetételű gárdának.

Vélemény, hozzászólás?